طرز تهیه گاناش بدون خامه/روکش کیک/گاناش شکلاتی



0
21755

مواد لازم پودر کاکائو شکر نشاسته ذرت وانیل شیر نمک همه مواد را با هم مخلوط کنید وهم بزنید تا پودر کاکائو و نشاسته گلوله نداشته باشد. شیر را به تدریج اضافه کنید.هم بزنید تا گلوله نباشد قابلمه را روی حرارت بگذارید مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. شعله را خاموش کنید اجازه دهید تا خنک شود. از این گاناش برای تهیه کیک یا کاپ کیک و دونات استفاده کنید. اگر از این ویدئو خوشتون اومد کانال را دنبال کنید.

Published by: آشپز رنگی Published at: 1 year ago Category: آشپزی